Ідеальний ноутбук для навчання та розваг: Вартий уваги Lenovo

серпня 15 / 2023
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 – ідеальний ноутбук для навчання та розваг

Універсальний підхід до створення ноутбука Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 дозволив забезпечити користувачів більшим набором функцій та можливостей. Тепер від ігрових проектів можна отримати нові емоції та гарний настрій, при цьому девайс завжди допомагатиме у роботі, навчанні або під час подорожей, переглядаючи улюблені фільми та серіали.

Продуктивність забезпечується оновленим AMD Ryzen, а просунута відеокарта NVIDIA GeForce взагалі підносить ноутбук на нові висоти технічних характеристик. З ними можна ознайомитися тут https://comfy.ua/noutbuk-igrovoj-lenovo-ideapad-gaming-3-15ach6-82k201b9ra-shadow-black.html, де є детальні технічні параметри, фотографії для оцінки зовнішнього вигляду і навіть відео. Є можливість оформити замовлення та доставку до багатьох міст України.

Параметри продуктивності
Швидкодія AMD Ryzen є основою ідеальної роботи пристрою. У нього 6 ядер та тактова частота 3,3 ГГц. У парі з ним працює оперативна пам'ять із такими параметрами:
- об'єм – 8 Гб;
- тип – DDR4;
- частота – 3200 МГц;
- кількість слотів – 2.

За бажання можна додати одну планку і розширити об'єм до 16 Гб, що є максимально можливим параметром. Накопичувач SSD на 512 Гб, який з часом також можна замінити.

Графіка

Запорука якісної картинки – відеокарта NVIDIA GeForce RTX серії 30. Підтримується трасування променів 2-го покоління, що створює ігровий процес реалістичним та унікальним. Крім того, застосовуються тензорні ядра AI Tensor Cores 3-го покоління, що робить картинку ще кращою для сприйняття ігрового процесу.

Клавіатура

Одна з особливостей ноутбука – його геймерська клавіатура. Плавна реакція кнопок на натискання та легкість ходу роблять її вкрай комфортною для тривалої роботи. Крім того, є яскраве підсвічування, що актуально в умовах недостатнього світла. Колір світіння білий чи 4-зоний RGB на вибір, але все залежить від модифікації. Клавіша має хід 1,5 мм, тому відбувається моментальна реакція при натисканні.

Дисплей

Матриця Full HD WVA ідеально передає всі найдрібніші деталі та гарантує гарну картинку в іграх та фільмах. Колірні відтінки передаються повною мірою, а частота оновлення до 120 Гц забезпечує динаміку та плавність руху ігрових персонажів.

Дисковод відсутній, що є класикою для більшості сучасних ноутбуків. Стандарт бездротового інтернету Wi-Fi 802.11 ac, є Bluetooth п'ятої версії, HDMI, USB 3.1 у кількості двох штук та USB 3.1 тип C у кількості однієї штуки.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар