Золоті обручки – де їх краще купувати?

серпня 15 / 2023
Золоті обручки – де їх краще купувати?

Сучасні споживачі не знайомі з таким явищем як «салон для молодят». А от минулі покоління добре знають ці магазини, в яких був дуже обмежений асортимент різних необхідних для весільних церемоній предметів і якість їх була така собі… не висока. Але оскільки іншого вибору не було, купували те що могли. Сучасна ситуація геть інша і придбати все що тільки душа бажає є можливість, причому в різних магазинах. І тут завдання – не помилитися з вибором саме локації для шопінгу. Складно радити з приводу всіх елементів (сукні, костюму, букету), але ювелірні вироби точно треба купувати в маркеті, який має тільки позитивну репутацію.

Особливо якщо це золоті обручки, то їх треба купувати в магазині де є вибір, де демократичні ціни і де гарантовано якісна продукція. Якщо скористатися цим правилом, як стверджують консультанти Злато, придбані прикраси, а саме обручки золоті гарантовано навіть через багато років після покупки виглядатимуть як новенькі.

На що звертати увагу?

Обираючи золоті обручки, варто звернути особливу увагу на сплав металу. Так це високопробне золото. Але в залежності від обраного сплаву воно може мати відтінок:
- Червоний;
- Жовтий;
- Рожевий.

Якщо вам до вподоби білий колір, то і це можливо. Для цього варто оцінити серії прикрас, де представлені обручки з білого золота. А за цей унікальний холодний і дуже шикарний відтінок відповідає родієве покриття. До речі, прикраси з родієвим покриттям радять купувати якщо шкіра людини схильна до подразнень. Отже, якщо у нареченої або нареченого шкіра схильна до алергії – обирайте обручки з білого голда.
Форма також вимагає уваги. Обручки – то парні прикраси і вони мають подобатися обом. На вибір майстри пропонують варіації опуклі і плоскі. Але це ще не все. Сучасні колекції включають моделі а-ля корона, схожі на гайки, зігнуті цвяхи та ін. При чому не обов’язково щоб у нареченої та нареченого обручки мали однакову форму. Сучасна весільна мода до цього відноситься дуже толерантно.

Крім форми і кольору слід звернути увагу і на декоративне оформлення. Для декору майстри використовують:
- Керамічні елементи;
- Емальовані вставки;
- Коштовне каміння.

Різні техніки обробки металу також користуються попитом. Наприклад, діамантове гранування додає обручкам особливого шику. Також використовується гравіювання – для нанесення різних написів у вигляді імен наречених чи клятв у вічному коханні.

І нарешті – вартість. Ще один момент, який слід враховувати, обираючи золоті обручки. Майстри пропонують колекції в преміальному сегменті, середньому та навіть бюджетному. Причому обручка в колекції «серії економ» виконана з якісного матеріалу, має достойний вигляд і стильний фасон. А це значить, що навіть при невеликому бюджеті молодята мають змогу придбати такі омріяні золоті обручки. І експерти Zlato з задоволенням вам в цьому допоможуть порадами і рекомендаціями.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар