Володимир Чубірко отримав відзнаку громадської спілки «Закарпатські ґазди»

червня 29 / 2023



Відзнака започаткована півроку тому з метою вшанування громадської, волонтерської роботи закарпатців у різних сферах діяльності, спрямованої на наближення перемоги України у війні з російськими окупантами і допомогу тимчасово переселеним громадянам.

Переможця визначають на загальних зборах спілки, проаналізувавши роботу і досягнення кандидата. Це вже третя відзнака. Раніше її отримали посол Словацької Республіки в Україні Марек Шафін і командир Чопського прикордонного загону Руслан Цап’юк.

За словами голови правління спілки Роберта Іванча, кандидатура Володимира Чубірка була погоджена через низку аргументів. На думку членів правління, голова облради проявив високі комунікативні і організаторські здібності у стабілізації політичної ситуації в області з початку великої війни, як керівник краю ефективно займається сприянню розвитку місцевого самоврядування, транскордонною діяльністю із залучення коштів міжнародних партнерів для допомоги пораненим військовим, тимчасово переміщеним українцям, ремонту і реконструкції комунальних закладів, передачі медичним установам автомобілів швидкої допомоги і ліків, навчальним закладам – шкільних автобусів, особистими внесками для допомоги фронту, про що не афішується назагал.
Громадська спілка «Закарпатські ґазди» 3 роки тому була започаткована для допомоги підприємництву, однак війна внесла корективи в роботу і тепер її члени активно долучаються до справи наближення перемоги.

Наразі до Спілки входить більше 50 волонтерів-підприємців із Закарпаття, також її представництва діють в Києві, Полтаві, Німеччині.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар