Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита в Брюсселі - подробиці

травня 23 / 2023
Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита в Брюсселі, подробиці з особистої сторінки в мережі фейсбук.

🇺🇦🇪🇺 Разом із командою палати регіонів Конгрес місцевих та регіональних влад відвідали Представництво України при Європейському Союзі у Брюсселі Mission of Ukraine to the EU та провели зустріч із послом України при ЄС Всеволодом Ченцовим.

Зараз Представництво відіграє важливу роль у координації і консолідації зусиль на підтримку України безпосередньо в офісах головних європейських інституцій.

Під час зустрічі поінформував пана посла про діяльність Конгресу, першочергові завдання та основну мету візиту нашої команди до Брюсселю. Водночас представили паспорт регіонів України, який ми сформували для оптимізації роботи з налагодження перспективних партнерських звʼязків.

☝🏻 Президент Володимир Зеленський закликав міжнародних союзників будувати пряму комунікацію з Конгресом місцевих та регіональних влад і відповідно за його допомогою – з українськими громадами.

Над виконанням цього завдання системно працюємо разом із командою Палати регіонів.

Щиро дякую Представництву України при Європейському Союзі за теплу зустріч і конструктивний діалог. Упевнений, що разом зможемо сформувати нову модель міжрегіональної комунікації з країнами ЄС, яка працюватиме на спільний розвиток громад та територій.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар