Із 1 по 5 листопада: Нафтогаз звернувся до споживачів із важливим поясненням

жовтня 29 / 2022

Газопостачальна компанія Нафтогаз України вкотре звернулась до споживачів із важливим поясненням. Цього разу в компанії відреагували на ситуацію, яка турбує багатьох українців.

Йдеться про те, що чимало споживачів скаржаться на те, що нерідко облгази ігнорують передані показники газових лічильників. Через це виникає багато незручностей і непорозумінь.

Тому Нафтогаз дав українцям кілька порад. По-перше, передавати показання необхідно із 1 до 5 числа кожного місяця. Наразі йдеться про термін від 1 до 5 листопада 2022 року.

Зробити це можна кількома способами. Зокрема, на сайті або в чатботі облгазу. Також можна зателефонувати до контакт-центру облгазу або ж прийти до них в офіс.

В Нафтогазі наголосили, що головне завдання облгазів – це доставляти газ споживачам. Також в їх компетенції підключати та відключати газ. Облгази також повинні забезпечувати якість газу і оперативно реагувати на аварійні виклики.

Споживачам наполегливо рекомендують, передаючи показання лічильника онлайн, фіксувати це на відео, фото, або ж хоча б робити скріншоти.

Якщо ж показання споживачів не зарахували, то потрібно звернутись до облгазу із письмовим зверненням. Ви маєте повне право вимагати надати роз’яснення, чому передані вами показання лічильника зафіксовані неправильно.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар