Податківці Тячева нагадують громадянам про нову форму податкової декларації про майновий стан і доходи

березня 14 / 2024
Податківці Тячева нагадують громадянам про нову форму податкової декларації про майновий стан і доходи

Працівники Тячівської ДПІ продовжують інформувати платників про застосування норм податкового законодавства. Податківці повідомили, що з 1 січня 2024 року введено в дію нову форму податкової декларації про майновий стан і доходи.

Суб’єктам господарювання та громадянам роз’яснюють способи подання податкової декларації про майновий стан і доходи. Це можна зробити такими способами:

- особисто або уповноваженою особою;

- поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання;

- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України «Про електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги».

Також платникам розповідають про сервіси від ДПС, зокрема «Електронний кабінет платника» – сервіс, за допомогою якого можна надсилати до органів ДПС податкову звітність, електронні документи, отримати довідки про відсутність заборгованості, отримати необхідну інформацію із загальнодоступних реєстрів.

Відвідувачам податкової інспекції надають практичні поради щодо користування Електронним кабінетом, роз’яснюють порядок отримання електронного цифрового підпису та консультують щодо електронного звітування.

За матеріалами Тячівської ДПІ
ГУ ДПС у Закарпатській області
Категорія : Економика


Залишити Коментар