Юрій Кочут, Єлізавета Куртяк та Віктор Фекете – відомі підприємці ділилися своїми історіями успіху

березня 14 / 2024


Цікаві ідеї для запуску стартапів, приклади успішних проєктів, які невдачі траплялися на шляху, практичні поради та багато мотиваційних життєвих історій почули напередодні в Ужгороді учасники «Вечору без цензури».

Неформальну зустріч із успішними людьми – а гостями були співзасновник Kochut jewelry & Kochut Interiors, CEO Kochut Interiors Юрій Кочут, власниця мережі клінік апаратної косметології MEDISKIN та онлайн-бутіка косметики Skin Kits Єлізавета Куртяк та власник рекламного дому «Idea»; Whiskey Stones; Gift Idea Ta Inko Horeca Віктор Фекете – організувало управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради у колаборації із міжнародною бізнес-спільнотою «Board Закарпаття» у «Совиному гнізді».

Привітав учасників заходу і міський голова Богдан Андріїв, який порадив молодим людям бути активними, не боятися десь ризикнути, вірити в себе і втілювати задумане у життя. Подякував начальниці управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради Аллі Чернобук та партнерці бізнес-спільноти Board на Закарпатті Оксані Розман, за проведення таких зустрічей, які насправді мотивують молодих людей.

Ну а далі була понад 3-годинна розмова із гостями. Присутні дізналися, що із позичених 1000 доларів розпочинав свій бізнес Віктор Фекете – власник рекламного дому «Idea» та бренду «Gift Ideas», які створюють корпоративні презенти для компаній KFC, Volia, Boguslav, ОТР Leasing. За понад 10 років роботи у рекламному бізнесі разом із командою встиг реалізувати чимало успішних проєктів.

Юрій Кочут, співзасновник ювелірного бренду Kochut, розповів про творчі доробки, які прикраси виготовляють, про сім’ю – адже над створенням відомих у багатьох країнах світу прикрас працюють всією родиною, про найдорожчий стіл та стільці із епоксидної смоли, який продали за 1 мільйон гривень.

Власниця мережі клінік апаратної косметології MEDISKIN Єлізавета Куртяк поділилася історією, як придбала лазерний апарат – вона була однією з перших у краї, про те, як 2 місяці після того не мала клієнтів, бо люди просто не розуміли, що це таке і боялися пробувати щось нове. Її перший косметологічний кабінет запрацював у Хусті, а зараз вона вже працює і за кордоном, відкрила клініку, зокрема у Празі.

До слова, на зустрічі анонсували новий конкурс для молоді, троє переможців якого отримають для реалізації своїх проєктів від управління у справах культури молоді та спорту міськради фінансову підтримку, а від спільноти «Board Закарпаття» – менторську або ж матеріальну допомогу. Про старт відбору заявок на конкурс ми анонсуватимемо згодом. Крім того, молодь навчатимуть, як правильно подаватися на конкурс та презентувати свою ідею.
Категорія : Економика


Залишити Коментар