У Мукачеві податківці провели зустріч зі студентами відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін

березня 08 / 2024

Напередодні, 7 березня 2024 року, начальник Мукачівської ДПІ Роман Луник, голова ради ТВ АППУ у Закарпатській області Марта Волощук, голова Закарпатського територіального відділення Спілки аудиторів України Юлія Кілару, начальник управління податкових сервісів Маріанна Решетар та начальник відділу інформаційної взаємодії Алла Дацюк провели робочу інформаційно-роз’яснювальну зустріч зі студентами.

Захід зі студентами 3 та 4 курсу відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін проходив в Мукачівському фаховому коледжі Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Марта Волощук ознайомила студентів з основами податкового законодавства та податковою системою України. В свою чергу Маріанна Решетар поінформувала про електронні сервіси ДПС України, безкоштовний мобільний застосунок «Моя податкова» та «Електронний кабінет платника».
Алла Дацюк розповіла учасникам зустрічі про легалізацію трудових відносин, легалізацію підприємницької діяльності та застосування РРО. Відтак Юлія Кілару ознайомила студентську молодь з основними аспектами бухгалтерського обліку України.
Податківці звернули увагу студентів на тому, що з електронними сервісами та актуальними роз’ясненнями податкового законодавства можна ознайомитися на офіційному вебпорталі ГУ ДПС та сторінці ДПС у Закарпатській області у Фейсбук.
ДПС у Закарпатській області
Категорія : Економика


Залишити Коментар