Як стати сексуальнішою: 5 універсальних порад для жінок

вересня 24 / 2023

Сексуальна енергія важлива насамперед для самої жінки, а не для її стосунків з чоловіками. Якщо жінка почувається впевнено, то притягуватиме таких же партнерів. Та часто ми не знаємо, що робити, щоб стати сексуальнішими.



Як стати сексуальнішою
Бути собою. Часто дівчата, намагаючись бути сексуальнішими, натягають певну маску та приховують власні емоції. У цьому найбільша помилка, адже щирість є тим фактором, який посилює сексуальну енергію, допомагає показувати її. Рано чи пізно маска набридне й захочеться показати справжню себе.

Дивитися порно. Соромно? Зовсім ні. Під час перегляду еротичних стрічок ви не лише зрозумієте власні сексуальні фантазії, а й станете розкутішою. Зрештою, цікаво зрозуміти, що саме збуджуватиме найбільше.

Мастурбувати. Так-так, прямо під час перегляду порно. З допомогою власних пальців ви дізнаєтеся про свої головні ерогенні зони, зрозумієте, що може довести вас до оргазму. Щоб додати експериментів, скористайтеся аксесуарами з секс-шопу – вібраторами та іншими засобами для стимуляції точки G.





Заспокоїтися. Найсексуальніші жінки – ті, які мають внутрішню силу, особливий спокій, який йде з відчуття впевненості у собі. Однак вони не соромляться проявляти свої емоції, не приховують їх від партнера. Реалії, в яких сьогодні живуть українці, не дозволяють повністю позбутися тривожності, однак варто опанувати себе, адже це відчуття лише шкодить вам.

Нанести звабливий аромат. Адже саме на запах чоловіки звертають увагу чи не найперше при знайомстві. Вдало підібраний парфум допоможе звести з розуму будь-кого. Є 3 популярні аромати, які найбільше зваблюють чоловіків.

Важливо! Цей матеріал має винятково загальноінформаційний характер і не може бути основою для встановлення діагнозу або медичних висновків. Публікації на сайті засновані на останніх актуальних і науково обґрунтованих дослідженнях у сфері медицини. Але якщо Вам потрібні встановлення діагнозу або медична консультація, обов’язково зверніться до лікаря.
Категорія : Різне


Залишити Коментар