Медійників краю з професійним святом привітав Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА

червня 06 / 2024
6 червня – День журналіста ❤️
Медійників краю з професійним святом привітав Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

Очільник області наголосив, що в умовах воєнного стану роль журналістів стала ще важливішою, ніж у мирний час. Вони не лише доносять перевірену й правдиву інформацію, а й щодня впевнено протидіють ворожій пропаганді☝️

💬 «Дякую за особисту стійкість кожному та кожній з Вас. За те, що сьогодні, як ніколи, усвідомлюєте цінність і силу слова, залишаєтеся вірними своєму покликанню, працюєте так само професійно. Низький уклін медійникам, які взяли до рук зброю і стали на захист України», – підкреслив Віктор Микита.

🙏 Під час урочистостей хвилиною мовчання також вшанували пам’ять українських та іноземних журналістів, котрих вбили російські окупанти. Від початку повномасштабного вторгнення загинули понад 90 працівників медіа. Близько 30 й досі перебувають у ворожому полоні.

👏 Почесні відзнаки за вагомий внесок у розбудову інформаційного суспільства, професійну майстерність і з нагоди Дня журналіста голова ОВА вручив медійникам краю, колективам теле-, радіокомпаній, друкованих та онлайн-видань і представникам пресслужб.

Також журналістську спільноту регіону привітали голова облради Роман Сарай, заступник командира підрозділу Національної гвардії України по роботі з особовим складом в Закарпатській області Сергій Суханов та офіцер служби інформації і комунікації військової частини 3115 НГУ Олексій Куделя.

Вітаємо колег зі святом 🙌
Бажаємо всім натхнення, невичерпної енергії, творчих успіхів та кар’єрного зростання.
Перемоги й миру нашій країні 🇺🇦
Категорія : Культура


Залишити Коментар