У Закарпатській ОДА відзначили найкращих медійників краю

червня 04 / 2020
 У Закарпатській ОДА відзначили найкращих медійників краю
Напередодні Дня журналіста, який відзначається щороку 6 червня, у фойє Закарпатської ОДА відбулися урочистості. Запрошених працівників засобів масової інформації краю привітали очільники краю – Олексій Петров та Михайло Рівіс.

У своєму вітальному слові до мас-медійників Олексій Геннадійович зазначив, що професія журналіста нелегка і дуже відповідальна. Адже вони першими дізнаються про новини, оперативно повідомляють їх, створюючи об’єктивну картину сьогодення.

- Ризикуючи своїм здоров’ям, працюючи в умовах карантину, спричиненого розповсюдженням вірусу COVID-19, ви щодня інформували населення про поширення коронавірусної інфекції у Закарпатті, робили репортажі з лікарень, які прийняли хворих з цим небезпечним вірусом, а також знайомили з рекомендаціями Міністерства охорони здоров’я, розповідали про симптоми хвороби та засоби профілактики.

Ми розуміємо важливість завдань, які ви виконуєте, тому ставимося до вас з великою повагою і розумінням. Сподіваємось, що наш діалог завжди буде конструктивним, і ви й надалі висвітлюватимете наші здобутки, вказуватимете на проблеми, а ми, в свою чергу, реагуватимемо на всі ваші зауваження і критику, - підкреслив очільник краю та побажав мас-медійникам міцного вам здоров’я, щастя, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій.

Затим голова ОДА вручив найкращим журналістам відзнаки. Почесною грамотою облдержадміністрації нагороджено:

Богдану Цьоку – журналістку, авторку програми „Потрібна розмова” на YouTube каналі;

Віктора Дрогальчука – головного редактора газети „Вісті Ужгородщини”;

Наталію Маджару – журналістку, заступницю редактора тячівської районної газети «Дружба»;

Олену Смереку – ведучу програми приватного малого підприємства „Телерадіокомпанія Даніо”;

Олену Дей – завідувачку редакцією програм німецькою мовою філії публічного акціонерного товариства „Національна суспільна телерадіокомпанія України” „Закарпатська регіональна дирекція”;

Петра Гойса – головного редактора газети „Реклама-Інформація-Огляд новин”;

Світлану Бобуську – журналістку телерадіокомпанії „Мукачево – „М-студіо”;

Ярину Марків – журналістку телерадіокомпанії „Мукачево – „М-студіо”;

Василя Нитку – власного кореспондента газети «Голос України»;

Юрія Павлишинця - журналіста ПП ТРК «Перший кабельний».

Оголошено Подяку голови облдержадміністрації:

Аттілі Гануляку – директору ПП ТРК «Перший кабельний»;

Віталію Глаголі – журналісту інтернет ресурсів, зокрема „Голос Америки”, YouTube”;

Володимиру Шубцю – директору ТРК «Мукачево – «М-студіо»;

Галині Ярцевій – журналістці, керівнику Приватного підприємства „Закарпатський інформаційний центр”;

Лесі Єршовій – керівнику приватного малого підприємства „Телерадіокомпанія Даніо”;

Мирославу Поляковському – менеджеру філії публічного акціонерного товариства „Національна суспільна телерадіокомпанія України” „Закарпатська регіональна дирекція”;
 У Закарпатській ОДА відзначили найкращих медійників краю

Світлані Ковбиці – власному кореспонденту телеканалу «ІCTV», м.Ужгород. Диплом лауреата обласної премії імені Василя Ґренджі-Донського вручено творчому колективу „Ранок на Тисі” філії ПАТ НСТУ „Закарпатська регіональна дирекція” за документальну стрічку „Ранок на Тисі: від ідеї до ефіру”.

- Об'єктивності вам у творчості, свободи та незалежності у професійній діяльності, добрих новин, високих рейтингів, поповнення читацької, глядацької та слухацької аудиторії, нових цікавих тем, сміливих проєктів та наполегливості у досягненні нових висот на ниві журналістики! – побажав насамкінець Олесій Петров.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар