Керівництво області зустрілося з єпископом Ужгородським та адміністратором Мукачівської греко-католицької єпархії

січня 22 / 2024

📍Керівництво області зустрілося з єпископом Ужгородським і Закарпатським ПЦУ Варсонофієм та адміністратором Мукачівської греко-католицької єпархії владикою Нілом.

Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА подякував кожному з релігійних діячів за велику роботу в цей складний для всієї країни час. За зміцнення віри й турботу про духовне зростання закарпатців, а також за безумовну підтримку наших захисників.

✔️ Під час зустрічі обговорили реалізацію спільних соціальних і гуманітарних проєктів у нашій області, завдяки яким вдається надавати необхідну допомогу вимушеним переселенцям і військовим.

Також керівництво краю вручило єпископу Ужгородському і Закарпатському ПЦУ Варсонофію та адміністратору Мукачівської греко-католицької єпархії владиці Нілу спільну відзнаку обласної військової адміністрації та обласної ради – нагрудний знак «За розвиток Закарпаття» 💙💛

☝️Нагороди присвоїли за вагомий особистий внесок у розвиток духовності та культурної ідентичності краю, міжконфесійного порозуміння, значну благодійницьку, просвітницьку, волонтерську діяльність щодо забезпечення потреб військових і ВПО.



Категорія : Культура


Залишити Коментар