В обласну раду завітали колядники - студенти Української академії лідерства

січня 12 / 2024

В обласну раду завітали колядники - студенти Української академії лідерства, що своїм виступом створили особливу атмосферу святкового настрою. Після їхнього виступу перший заступник голови Закарпатської облради Андрій Шекета подякував за підготовку такого осучасненого вертепу та запросив на зустріч.

У спілкуванні з молоддю, Андрій Андрійович розповів про принципи роботи органів місцевого самоврядування та наголосив на важливості залучення громад до прийняття управлінських рішень. На прикладі роботи комунальних підприємств облради посадовець окреслив алгоритм співпраці облради та поліпшення ефективності їх діяльності.

Студенти Академії цікавилися діяльністю обласних депутатів та розповіли про своє бачення розвитку і поліпшення життя громад в умовах сучасних реалій.
Андрій Шекета зазначив, що такий обмін досвідом та позитивною енергією сприяє підтримці спільної мети – розбудови сучасного суспільства та залучення молоді до ухвалення важливих рішень, спрямованих на розбудову й розвиток краю, реалізацію освітніх й креативних ініціатив юних талантів.

Категорія : Культура


Залишити Коментар