На Тячівщині у ліцеї відзначили цікавим способом свято України – День Вчителя

вересня 30 / 2023
Початок жовтня дарує нам одне з найулюбленіших професійних свят України – День Вчителя. Це свято мудрості, енергії та наснаги, свято людей, від яких залежить майбутнє цілої нації.

З самого ранку вчителі Калинівського ліцею почали приймати привітання від своїх учнів. В нашому ліцеї панував сонячний настрій, тон якому задали учні 11-А,Б класу (кл.керівник Фіцай С.І., Клімова Н.П), які зустрічали вчителів святковими побажаннями та креативною фотозоною.
Окрасою Дня Вчителя став святковий концерт від учнів, організований цьогорічними випускниками. Актова зала нашого ліцею наповнилася піснями та просто найщирішими привітаннями для представників найважливішої професії, для людей, що вибрали для себе шлях Наставників.
По закінченню свята, учні відправилися вітати людей, які все своє життя займалися вихованням підростаючого покоління - ветеранів педагогічної праці, які працювали в нашому навчальному закладі. Бо немає вчителів колишніх. Вчитель – це призначення долі, місія, що її можуть здійснити тільки найсильніші.
Від щирого серця вітає всіх працівників ліцею з професійним святом! Тож нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними — такими, якими можна пишатися. А в родині хай запанують щастя і затишок. Здоров'я, любові, достатку і всіх життєвих благ
Категорія : Культура


Залишити Коментар