На Тячівщині випускникам одного з ліцеїв вручили свідоцтва

липня 01 / 2023

Вручення свідоцтв випускникам сьогодні відбулось у Калинівському ліцею

30 червня 2023 року відбулось вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту випускникам Калинівського ліцею 2022/2023 навчального року.


Нажаль, цей навчальний рік був непростим для школярів та педагогів. Віроломна війна змусила навчатися по-іншому, жити у нових реаліях. І сьогодні кожен відчуває на собі величезну відповідальність не лише за своє майбутнє, а і за майбутнє України.

Зі словами привітання до випускників звернулись директор ліцею Юрій Бойчук, класний керівник Надія Клімова та мама випускниці Оксана Куцин, які побажали щасливого майбутнього, легкої долі та мирного неба. Нехай школа залишиться для вас тим промінчиком любові і добра, котрий вказує, як іти, щоб не збитися з вірної дороги, не заплямувати доброго імені свого роду.



Іван випускник ліцею прокоментував, “я не думав що прощання дасться так важко. Для нас викладачі ліцею стали другими батьками. Завжди підтримували, допомагали вирішувати складні питання. Ми щиро вдячні їм за все. ” На випускному ніхто не стримував сліз.

Вітаємо учнів! Щасливої вам долі, подальших успіхів та здійснення мрій! Свято віримо у перемогу українського народу! Молимося за наших захисників! Пишаємося нашою Україною! Наближаємо нашу перемогу разом! Слава Україні! Героям слава! Мирного нам всім небанеба – вчителі Калинівського ліцею.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар