Мукачівців, та гостей запрошують на перегляд конкурсної вистави!

вересня 07 / 2023
🏛 Запрошуємо мукачівців, та гостей нашого міста на перегляд конкурсної вистави!

🗓 10 вересня (неділя) 2023р.
⏰ Початок вистави о 18:00

⛩ "АКАДЕМІЯ СМІХУ"– сатирична комедія за п'єсою сучасного японського драматурга, сценариста, актора та режисера Мітані Кокі

🎎 У головних ролях Сірануш Матл та Лілія Приходько

🎬 Режисер-постановник – Кирил Душин

🎭 Показ вистави проходить у рамках XXV Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» (м. Херсон).

🌍 💙 💛 "МЕЛЬПОМЕНА ТАВРІЇ" – це найбільший та найвідоміший у світі український театральний фестиваль, що відбувається у місті Херсон 25 років поспіль. Незалежно від умов, фестиваль ніколи не скасовувався.
Навіть минулого року, коли Херсон перебував під окупацією, фестиваль відбувся на різних сценах по всьому світу, його гостинно приймали десятки українських колективів, французький фестиваль та навіть японський театр.
Гасло фестивалю цього року – "Ми вдома". Воно висвітлює факт повернення фестивалю до Херсона, який перебував в окупації під час минулорічного фестивалю, а також, його основну ідею – створити атмосферу затишку, гостинності та відчуття єдності серед усіх учасників.
У 2023 році програма фестивалю поділяється на Home та Guest формати. Home-формат – фестиваль у себе вдома: виступ театрів учасників в безпечному просторі Херсонського академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша.
Guest-формат – фестиваль приймають на своїх домашніх сценах театри-учасники: театри, які не приїжджають до Херсона, демонструють вистави на своїх домашніх сценах, знайомлять своїх глядачів із фестивалем, його історією, підтримуючи таким чином Мельпомену Таврії.

📲 Квитки на виставу можно придбати ОНЛАЙН за посиланням:
https://mukachevo.karabas.com/ua/akademiya-smihu-mukachivskij-dramatichnij-teatr-2/order/

❓☎️ З питань бронювання, придбання квитків та отримання додаткової інформації звертайтеся до каси Театру або за телефоном (095) 145 67 35, (066) 303 03 17

#Мукачівський_драматичний_театр
#ми_вдома
Категорія : Культура


Залишити Коментар