Літо у Тересвянській громаді стартувало яскраво (відео)

червня 08 / 2021
Літо у Тересвянській громаді стартувало яскраво (відео)

Літо у Тересвянській громаді стартувало яскраво. Тут влаштували масштабне свято з нагоди Дня захисту дітей. Ідею запропонували місцеві активісти.

Їх задум підтримали в селищній раді. Святкову атмосферу не зіпсував навіть дощ. Найкращі миттєвості події відзняли і наші кореспонденти. Минулої суботи стадіон «Авангард» у Тересві перетворився на дитяче містечко. Перші виступи на сцені, пізнавальні майстер-класи, атракціони та солодощі – все для того, щоб подарувати малечі радість початку літа і незабутні враження. Незважаючи на негоду, люди сім’ями приїжджали до Тересви з усіх околиць. Кажуть: неймовірно скучили за такими приємними подіями. Тим більше, у новоствореній громаді таке велелюдне святкування влаштували вперше. Організували свято активістки жіночої громадської організації «Крила Тересви», за підтримки селищної ради.

Передусім, організатори дійства привітали винуватців свята та їх батьків з Днем захисту дітей. Відзначили подяками керівників дев’яти закладів освіти громади, де навчаються дві з половиною тисячі дітлахів.Зрештою, увагою глядачів заволоділи юні таланти громади – близько трьохсот маленьких артистів виступили на сцені. Також для гостей дійства підготували розважально-анімаційну програму, лотерею з подарунками та безліч інших розваг. Ведучим програми був Заслужений артист України, улюбленець закарпатської публіки Іван Пилипець.

Помічницями організаторок на святі стали дівчата в образі янголів.Під час свята місцеві майстрині ділились з малечею премудрощами улюблених справ – бісероплетіння, декоративно-ужиткового мистецтва, вчили малювати та виготовляти обереги.Юні тересвянці виставили організаторам найвищі оцінки. Кажуть, на святі не тільки розважалися, але і навчилися новому.Організатори кажуть: дитяче свято – це лише початок, адже поставили собі за мету створити більше умов для розвитку і комфорту майбутнього громади.Отож, День дітей у Тересві, попри примхи погоди, залишив по собі незабутні враження. Як запевняють організатори, попереду – не менш цікаві акції та події для нового покоління громади.
Категорія : Культура


Залишити Коментар