В Тячеві на Великодні свята  відбудеться Фестиваль писанки

квітня 15 / 2021


На минулому тижні розпочався перший етап проєкту соціальної дії «Фестиваль писанки». Фестиваль є одним із десяти міні-проєктів , які будуть реалізовані до кінця травня в Тячівській територіальній громаді.

Мета Фестивалю - об’єднувати людей, долучати їх до прекрасних народних традицій, сповнювати бажанням творити, залишати позитивні емоції всередині кожного, хто стане гостем фестивальних заходів.

Вчителі образотворчого мистецтва та вчителі організатори шкіл громади вже другий тиждень розмальовують п’ять гіпсополімерних писанок.

Писанки буде встановлено наприкінці квітня на площі Поштовій, які стануть візитівкою міста, прекрасною фотозоною для гостей та мешканців міста, громади.

Проведення фестивалю стане традиційним, і це сприятиме не лише соціальній згуртованості, яка досягатиметься шляхом активізації жителів громади в організації та участі у фестивалі, а й повазі до традицій та збереженню культурної спадщини.

Проєкт реалізується в рамках пітчингу в ТячівськійТГ за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з ГО «Молодіжна платформа» та Тячівської міською радою.
Категорія : Культура


Залишити Коментар