Організатору та членам наркоугруповання обрано запобіжні заходи – безальтернативне тримання під вартою

липня 05 / 2024
Організатору та членам наркоугруповання обрано запобіжні заходи – безальтернативне тримання під вартою🔒

5 липня в Ужгородському міськрайонному суді відбувся розгляд клопотання щодо обрання запобіжних заходів зловмисникам, які організували міжрегіональний канал постачання та розповсюдження наркотиків у Закарпатській області.

Йдеться про 40-річного організатора злочинної діяльності, якого поліцейські затримали 4 липня у селі Косонь Берегівського району, а також двох його спільників, яких після затримання у Дніпропетровській області, доставили на Закарпаття.

Встановлено, що організатор схеми після початку повномасштабного вторгнення переїхав на Закарпаття з Дніпропетровщини та налагодив у регіоні канал постачання та збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, які отримував від спільників.

Заслухавши доводи сторін та дослідивши додані до справи докази, суддя Ужгородського міськрайонного суду ухвалив рішення про взяття усіх трьох підозрюваних осіб під варту без можливості внесення застави.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, що передбачено ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, затриманим загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар