На Закарпатті поліція припинила діяльність чергової точки збуту наркотиків (Фото)

травня 14 / 2020
Поліція Закарпаття щоденно веде активну боротьбу з наркоторгівлею у області. Кожного дня правоохоронці проводять масштабну роботу зі збору доказової бази та викриття наркодилерів. Так, вчора, 13 травня, у Мукачеві, в мікрорайоні Росвигово, поліцейські припинили діяльність чергової наркоторговки. Встановлено, що у своїй квартирі, яка розташована на бульварі Гойди, жінка збувала амфетамін та марихуану.

До помешкання, де разом з наркодилеркою проживають малолітні і неповнолітні діти, систематично навідувалися наркозалежні клієнти. В ході документування злочинної діяльності фігурантки, було зібрано доказову базу для проведення санкціонованого обшуку.

У квартирі 56-річної мукачівки іршавські слідчі за оперативного супроводу працівників Управління протидії наркозлочинності, із залученням бійців Роти поліції особливого призначення, вилучили велику партію метамфетаміну та марихуани. Наркотики були розфасовані у мініпакунки, заздалегідь заготовлені для продажу.
Крім цього, на місці події були наявні ваги для зважування наркотиків та готівка у національній та іноземній валюті, виручена в результаті кримінальної діяльності.

Речові докази вилучили та направили на експертизу.

За фактом злочинної діяльності у поліції розпочате кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України, тобто зберігання наркотиків з метою збуту.
Станом на тепер у справі триває досудове слідство, у ході якого буде з’ясовано усі обставини протизаконної діяльності. Відносно жінки вирішується питання про повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

Будь-які намагання злочинців провадити свою діяльність у майбутньому зазнають нищівної поразки. Спільними зусиллями ми досягнемо бажаного результату. А тому, просимо всіх, кому відомі місця збуту чи вживання заборонених речовин повідомляти про це до поліції за номером «102» або на гарячу лінії Управління протидії наркозлочинності поліції Закарпаття – 099-292-78-88. Анонімність гарантуємо!

Зробимо Закарпаття безпечнішим разом!

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
На Закарпатті поліція припинила діяльність чергової точки збуту наркотиків  (Фото)
На Закарпатті поліція припинила діяльність чергової точки збуту наркотиків  (Фото)
На Закарпатті поліція припинила діяльність чергової точки збуту наркотиків  (Фото)
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар