Збував метамфетамін: взяли під варту керівника одного з підрозділів Управління ДСНС на Закарпатті

квітня 30 / 2024




За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури правоохоронцеві повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті психотропної речовини (ч. 2 ст. 307 КК України).

Суд підтримав позицію прокурора та взяв чоловіка під варту без можливості внесення застави. Варто зазначити, що підозрюваний є командиром одного з підрозділів у ГУ ДСНС в Закарпатській області.

Встановлено, що чоловік систематично збував метамфетамін на території Берегівщини. Протягом цього місяця правоохоронцям вдалося задокументувати ряд таких фактів. Зустрічі з «клієнтами» чоловік проводив у багатолюдних місцях. На останній з таких, коли правоохоронці викрили незаконну діяльність громадянина, він і сам перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Наразі досудове розслідування триває. Його здійснює Шостий слідчий відділ ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, за оперативного супроводу Закарпатського управління ДВБ НПУ.

У разі доведення вини особі загрожуватиме до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар