Три дружини, троє дітей і хитрощі на кордоні

березня 17 / 2024

ТРИ ДРУЖИНИ, ТРОЄ ДІТЕЙ І ХИТРОЩІ НА КОРДОНІ

У пункті пропуску "Ужгород" прикордонники викрили громадянина України на спробі виїзду за кордон за підробленими документами.

Чоловік прямував до Словаччини рейсовим автобусом. На контроль разом з паспортом громадянина України для виїзду за кордон він надав три свідоцтва про народження дітей – громадян Таджикистану.
У ході опитування чоловік сказав, що є національністю таджиком та до приїзду в Україну проживав у Таджикистані. Там, за його словами, має двох дружин, з якими перебуває у цивільному шлюбі, і від яких має трьох дітей. У 2022 році приїхав до Києва та після одруження з українкою набув громадянства України.

Втім, перевіряючи документи подорожнього, прикордонний наряд виявив у свідоцтвах про народження дітей ознаки підробки. Зокрема, інспектори встановили, що оригінальні дані у всіх трьох документах було витравлено хімічною речовиною, а зверху нанесено новий текст.

На місце події викликали співробітників Нацполіції. Підроблені документи було вилучено слідчо-оперативною групою для проведення слідчих дій. Прикордонники направили на адресу Ужгородського райвідділу Нацполіції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.358 ККУ “Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів”.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар