Двоє чоловіків намагались перетнути кордон з Румунією за підробленими документами

січня 14 / 2023
ДВОЄ ЧОЛОВІКІВ НАМАГАЛИСЬ ПЕРЕТНУТИ КОРДОН З РУМУНІЄЮ ЗА ПІДРОБЛЕНИМИ ДОКУМЕНТАМИ

Двох чоловіків призовного віку, які мали намір незаконно перетнути українсько-румунський кордон за підробленими документами, виявили учора військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону.

Одного із спритників виявили прикордонники у пункті пропуску «Дякове».
Під час перетину кордону, разом із паспортом 58-річний чоловік з Хмельниччини, надав для перевірки документів тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку про проходження військово-лікарської комісії, у яких інспектор виявив ознаки підробки.

Аналогічні підробки виявив й прикордонний наряд з перевірки документів в пункті пропуску «Солотвино». Здійснюючи оформлення осіб, які прямували до Румунії, інспектор прикордонного контролю виявив ознаки підробки в документах наданих 29-річним громадянином України з Вінниччини.

В обох випадках прикордонники з’ясували, що вказані у довідках територіальні центри комплектування не видали пред’явлені чоловіками документи.

Про наявність у діях українців ознак злочинів, передбачених ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та ст.336 ККУ «Ухилення від призову за мобілізацією» прикордонники надіслали повідомлення до Нацполіції.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар