На Закарпатті оголосили підозру трьом переправникам

грудня 21 / 2023

Трьом місцевим жителям, які організували на Закарпатті схеми незаконного переправлення осіб через кордон, оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 т.332 ККУ.
На початку червня та наприкінці липня переправники зголосилися за грошову винагороду перевести з України до Словаччини трьох чоловіків призовного віку. Їх затримали на ділянці відповідальності відділу «Великий Березний».
Оперативники Чопського прикордонного загону спільно зі співробітниками міграційної поліції ГУНП у Закарпатській області провели санкціоновані обшуки у трьох домоволодіннях трьох фігурантів у населених пунктах Ужгородського району. У місцях їх проживання вилучили 8 мобільних телефонів, 1 радіостанцію, грошові кошти та чорнові записи. Заходи проводили за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.
У подальшому, фігурантам справи булопо відомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів підозрюваним. Наразі тривають слідчі дії.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар