Депутата Ужгородської міської ради від партії "Блок Петра Порошенка"Солідарність"судять за корупційні дії

жовтня 07 / 2023

Вчора, Ужгородський міжрайонний суд мав розглядати дві справи стосовно депутата Ужгородської міської ради від партії "Блок Петра Порошенка"Солідарність" та члена комісія з питань благоустрою, житлово-комунального господарства та приватизації майна комунальної власності Білонка Володимира.

«Мова йде одразу про два епізоди корупції, коли депутат переплутав власний карман з державним. На жаль, не на користь державного. Раніше депутат Білонка вже потрапляв у скандал, коли вияснилось, що він 7 місяців був фіктивно працевлаштований в управлінні освіти: запис у трудовій мав, зарплату отримував, але на роботу не ходив. За 7 місяців з освітнього бюджету Білонка отримав 165 тис.грн. – по 23,5 тис.грн. за місяць – звичайні педагоги про таку зарплату можуть лише мріяти. Після оприлюднення інформації він змушений був звільнитись, але вже за кілька тижнів оформився на роботу в пологовий будинок – також фіктивно, бо на роботі не з’являється. Призначення в педагогічну та медичну сферу викликало здивування в працівників, адже відповідного досвіду та освіти депутат не має – до депутатства Білонка працював комірником в 19 школі та крутив музику на весіллях. По цьому випадку розкрадання грошей з освітнього бюджету також було подано заяву в правоохоронні органи» - повідомляє телеграмканал Закарпатське телебачення.

Наразі розгляд справ які розглядає суддя Дегтяренко К. С. перенесено на 27 жовтня через прохання адвокатів про додаткове ознайомлення з справою.

Слідкуємо…

Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Категорія : Кримінал


Залишити Коментар