Пішки до Румунії за гроші: На Закарпатті затримали порушника

липня 31 / 2023
.

🕵️‍♂️Вчора вдень прикордонний наряд під час патрулювання кордону з Румунією в Чернівецькій області помітив рух чоловіка в бік сусідньої країни. Прикордонники наздогнали та затримали порушника за 200 метрів від лінії державного кордону. Затриманий – мешканець Донеччини, чоловік призовного віку, який намагався незаконно перетнути кордон.

🏃‍♂️Зважаючи на те, що порушник навряд чи був один, прикордонники направили групу реагування для перевірки прилеглої місцевості. Через деякий час був виявлений ще один чоловік, який, помітивши правоохоронців, намагався втекти, однак був затриманий. Цього разу затриманим виявився місцевий мешканець, який за грошову винагороду обіцяв «замовнику» відвести його до Румунії, оминаючи прикордонні наряди. Та сам за кордон не пішов, а довів «клієнта» тільки до лінії державного кордону.

🚔На обох затриманих прикордонниками складені відповідні протоколи. За даним фактом до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон». Інформація внесена в ЄРДР.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар