На Закарпатті затримали подружжя за підозрою у ґвалтуванні 12-річної доньки

березня 30 / 2023
На Закарпатті затримали подружжя за підозрою у ґвалтуванні 12-річної доньки

На Закарпатті 29 березня затримали подружжя, яке підозрюють у тому, що вони неодноразово ґвалтували 12-річну доньку, знімаючи це на відео.

Інформацію про затримання підозрюваних у зґвалтуванні малолітньої дитини Суспільному підтвердила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

За повідомленням, про насильство правоохоронцям повідомила сама дівчинка. За словами дитини, вітчим неодноразово ґвалтував її починаючи з липня 2021 року.

Також відомо, що мати неповнолітньої змушувала дівчинку вступати в статевий контакт з нею та вітчимом. У помешканні подружжя правоохоронці виявили докази того, що зґвалтування своєї ж дитини батьки фільмували на камеру.

Наразі дитина знаходиться під опікою соціальних працівників.

Підозрюваним інкримінують кілька статей
Речниця нацполіції Закарпаття Дан розповіла Суспільному: “Наразі співробітники Закарпатської поліції проводять досудове розслідування щодо факту зґвалтування малолітньої дитини в одному з районів області. Потерпілою є 12-річна дівчинка. Правоохоронці затримали двох підозрюваних. Їм інкримінують кілька статей ККУ, що стосуються сексуального насильства, в тому числі зґвалтування”.

Наразі у справі триває слідство. Більше інформації щодо розслідування цієї справи у поліції повідомлять згодом.

При погодженні затримання правоохоронці зіткнулися з незрозумілою позицією прокурора щодо автентичності файлів, та причетності вітчима та матері щодо вчинення тяжкого злочину стосовно неповнолітньої дитини.

Суспільне звернулося за коментарем до Закарпатської обласної прокуратури. Там наразі ситуацію не коментують.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар