Вітчим до смерті побив падчерку

листопада 30 / 2020
На Закарпатті вітчим побив дівчинку до смерті. Про це розповіли в програмі "Говорить Україна".

Повідомляється, що 16-річна Сабіна впала посеред вулиці і померла. Лікарі вказали, що причиною є пневмонія, проте Друзі дівчинки розповіли про вітчима, який її вбивав і ґвалтував.

Однокласниця загиблої дівчинки Клавдія розповіла, що вітчим зґвалтував Сабіну в 12 років і навіть одного разу продав її іншому за пляшку горілки. Рідний батько дівчинки знав про це, проте боявся вітчима, оскільки той вже сидів у в'язниці за вбивство.

Крім того в 16 років Сабіна жила з 36-річним чоловіком. Вітчима влаштовувало такий стан подій. За його словами, поки цивільний чоловік дівчинки був на заробітках вона "загуляла" і за це він її побив.

Також вітчим зізнався, що мав статевий контакт з Сабіною коли їй було 14,5 років і дав їй за пачку цигарок. При цьому її мама про все знала.

Свідок побиття дівчинки Роберт розповів, що за три дні до смерті Сабіни до нього прийшла її мама з проханням врятувати дівчинку про вітчима. Чоловік підкреслив, що вітчим бив її через те, що вона відмовлялася вступати з ним у статевий зв'язок.

"Він намотав її волосся на руки і тягав. Я її відтягнув від Степана і почав кричати, щоб вона тікала" - розповів Роберт.
Батьки відмовилися ховати дівчинку. З моргу її тіло забирали однокласниці і глава села.

Також вітчим пройшов перевірку на поліграфі, який встановив, що він дійсно спав з дівчинкою, коли їй було 12 років.

Під час програми домашній тиран був затриманий поліцейськими.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар