Шістьох військовозобов'язаних громадян України затримано за спробу порушення кордону

грудня 28 / 2022
ШІСТЬОХ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ ЗАТРИМАНО ЗА СПРОБУ ПОРУШЕННЯ КОРДОНУ

✅На Буковині прикордонники затримали 6-х громадян України, які намагалися у незаконний спосіб потрапити до Румунії та Молдови.

✅Групу з чотирьох осіб чоловічої статі вчора вдень виявили оперативні співробітники Чернівецького загону та прикордонний наряд відділення «Біла Криниця» відділу «Порубне», в ході реалізації випереджувальної інформації. Автомобіль марки «Ваз», яким пересувались мешканці Чернівецької області, був зупинений поблизу українсько-румунського кордону. Чоловіки не змогли пояснити прикордонникам мету свого перебування у контрольованому прикордонному районі, а згодом зізнались про намір незаконно перетнути кордон з Румунією.

✅Поряд з цим, цього ж дня охоронці кордону відділів «Герца» та «Кельменці» затримали ще 2-х військовозобов’язаних, які в незаконний спосіб намагалися перетнути державний рубіж. Порушниками кордону виявилися мешканці Львівської та Кіровоградської областей.

✅Усіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Стосовно водія до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар