За минулу добу закарпатські патрульні чотири рази фіксували ДТП за участі нетверезих водіїв

грудня 27 / 2022
За минулу добу закарпатські патрульні чотири рази фіксували ДТП за участі нетверезих водіїв. Про один із випадків детальніше👇

Вчора, близько 16-ї години інспектори отримали виклик про ДТП на площі Лаборця, в Ужгороді. На місці події поліцейські встановили, що водій автомобіля Volkswagen наїхав на дерево і покинув місце події. На місці автопригоди лежав номерний знак автівки порушника. Охоронці порядку одразу встановили особу водія та його місце проживання.

Прибувши на вулицю Гвардійську, інспектори одразу помітили авто та водія. Чоловік зізнався, що вчинив ДТП та поїхав з місця події.

Спілкуючись із керманичем, патрульні встановили, що він повторно протягом року керує автомобілем, будучи позбавленим права керування. Окрім того, інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп‘яніння. Чоловік пройшов огляд на стан сп'яніння на місці за допомогою Драгера. Прилад показав 1,48 проміле.

На водія охоронці порядку склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця автопригоди) КУпАП.

Загальна сума штрафів склала 62 050 гривень.

Не сідайте за кермо у стані сп'яніння та будьте відповідальними!
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар