Підозрюваному водієві, що напідпитку вчинив ДТП на Хустщині, обрано запобіжний захід

серпня 04 / 2021

За клопотанням слідчого, погодженим прокурором Хустської окружної прокуратури, слідчий суддя Хустського районного суду взяв під варту 37-річного місцевого мешканця без можливості внесення застави. Йому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Згідно з інформацією слідства, в ніч з 27 на 28 липня водій на автомобілі «Opel Astra» іноземної реєстрації, рухаючись по вул. Центральній в с. Іза, скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Зачепивши припаркований біля узбіччя «Mercedes GL 450», чоловік продовжив рух не зменшуючи швидкість, з’їхав зі своєї смуги та здійснив наїзд на трьох пішоходів. Усі вони – мешканці вказаного населеного пункту.

У результаті ДТП одна людина від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці, двоє отримали травми різного ступеня тяжкості.

Слідство, яке поліцейські Хустського районного управління ГУНП в Закарпатській області здійснюють за процесуального керівництва окружної прокуратури, триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар