Спеціально до Дня Незалежності: святкова програма в парку світлових фігур «Lights & Dreams»

серпня 21 / 2024

Спеціально до Дня Незалежності: святкова програма в парку світлових фігур «Lights & Dreams»

24 серпня на честь Дня Незалежності України в парку світлових фігур «Lights&Dreams» пройдуть тематичні вистави і театралізовані виступи за участю акторів-аніматорів.

Головною особливістю шоу-програми стане інтерактивність, тож кожен відвідувач парку зможе стати її учасником та зануритися в атмосферу свята. В рамках заходу відбудеться благодійний аукціон, а родзинкою програми стане розіграш унікальних сувенірів, серед яких справжня гільза, розмальована молодими художниками в українській символіці.

Театралізовані виступи акторів пройдуть серед масштабних інсталяцій парку «Lights&Dreams», кожна з яких сягає до семи метрів заввишки. Нагадаємо, всі фігури парку виготовлені вручну з 50 000 ліхтариків, натурального шовку та спеціальних led-ламп:
«День незалежності був і залишається найважливішим святом для нашої держави. В цей день ми хочемо ще раз підтримати кожного українця, який не здається та вірить у щасливе майбутнє. Ми хочемо подарувати позитивні враження дорослим, а дітям - дитинство, на яке вони заслуговують попри обставини. Тож запрошуємо всіх бажаючих відзначити це свято разом та зробити внесок на підтримку тих, хто захищає нашу країну та робить це свято можливим», - каже організатор заходу, керівник компанії Universal Park Денис Погорєлко.

Окрім святкових заходів, парк пропонує всім відвідувачам інтерактивні зони дозвілля, зони відпочинку, стилізовані фотозони, прохолоджувальні напої та багато іншого.

Придбати квитки можна на офіційному сайті Lights & Dreams або на касі Боздоського парку. Частина коштів з продажу квитків підуть на допомогу ЗСУ. Подробиці - в Instagram та Facebook заходу.

Важливо: вхід представникам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II групи безкоштовний. Проект триватиме до 27 жовтня.

Адреса: Боздоський парк м. Ужгород (Слов’янська набережна, 31)
Часи роботи: щодня з 20:00-23:00
Категорія : Анонси


Залишити Коментар