Вперше «Lights & Dreams» – парк світлових фігур гостює в Ужгороді (відео)

липня 21 / 2024



Вперше «Lights & Dreams» – парк світлових фігур гостює в Ужгороді, зачаровуючи як дітей, так і дорослих масштабними ілюмінаціями та інсталяціями. Атмосфера чарівного світу ніби переносить у казку, де трапляються дива. Для закарпатців – це головна атракція літа! Перші відвідувачі насолоджуються світловими шедеврами та фотографуються. Позитивні емоції саме те, що потрібно зараз людям – переконані організатори.

І їм все вдалося! Казкові герої костюмованого шоу розповідають кілька разів на день відвідувачам історію цієї атракції, де добро перемагає зло і світло обов’язково знайдеться. Світлові фігури тут заввишки до семи метрів. Три десятки локацій – унікальні, адже не мають аналогів в Україні. Виготовлені вручну з натурального шовку, а ліхтарі – економні ЛЕД-лампи. Авторка ідеї – Анастасія Бабій, а реалізувала її ціла команда. Долучилися до запуску парку і закарпатці. Відвідати парк світлових фігур можна протягом двох місяців з 20 до 23 години.

Крім ілюмінацій, тут є інтерактивні зони дозвілля, зони відпочинку, театралізовані виступи акторів, стилізовані фотозони, прохолоджувальні напої та багато цікавого. Вхід військовим та людям з інвалідністю I-II групи безкоштовний. Частина коштів з продажу квитків підуть на допомогу ЗСУ. Будуть соціальні дні для дітей загиблих захисників також безкоштовно – слідкуйте за анонсами на сайті та соцмережах Lights & Dreams.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар