Новини по нашому 1 021 Переглядів 0 Рейтинг

Lights&Dreams: В Ужгороді з'явився ще один казковий замок

липня 26 / 2024

В Боздоському парку створили казковий замок, що світиться в темноті. Він став частиною парку ілюмінацій та масштабних світлових інсталяцій «Lights&Dreams», який днями відкрили в Ужгороді. Головна особливість парку в велитенських розмірах композицій, адже кожна фігура сягає до семи метрів заввишки. А сам фігури проекту «Lights&Dreams» виготовлені вручну з 50 000 ліхтариків, натурального шовку та спеціальних led-ламп. Вони стали частиною легендарної історії про паралельний світ, де панують феї, ельфи, дракони та інші магічні істоти.

Перші відвідувачі проекту вже встигли зробити фото на фоні світлових композицій, а одну з фігур парку вже встигли прозвати «найкращим казковим замком Ужгорода».

За словами організаторів заходу, всі фігури парку живляться від генераторів, а самі ліхтарики не споживають багато світла та працюють в енергозберігальному режимі.

«Наше головне завдання зараз - дарувати українцям позитивні враження, а дітям - щасливе дитинство, бо вони на це заслуговують, попри всі обставини. Тож ми запрошуємо всіх бажаючих поринути в атмосферу чарівного світу, зробити яскраві фото, провести гарно час та відволіктись від проблем», - каже організатор заходу, керівник компанії Universal Park Денис Погорєлко.

Окрім ілюмінацій, парк пропонує всім відвідувачам інтерактивні зони дозвілля, зони відпочинку, театралізовані виступи акторів, стилізовані фотозони, прохолоджувальні напої та багато іншого.

Придбати квитки можна на офіційному сайті Lights & Dreams або на касі Боздоського парку. Подробиці - в Instagram та Facebook заходу.

Вхід представникам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II групи безкоштовний. Частина коштів з продажу квитків підуть на допомогу ЗСУ.

Адреса: Боздоський парк м. Ужгород (Слов’янська набережна, 31)
Часи роботи: щодня з 20:00-23:00
Вартість квитка: дорослий-250 грн, дитячий-200 грн (від 3-14 років).
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар