Фотоконкурс  для дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей області “Моя сім’я - мій оберіг”.

квітня 29 / 2022


З нагоди Міжнародного дня захисту дітей служба у справах дітей обласної військової адміністрації інформує про проведення фотоконкурсу “Моя сім’я - мій оберіг” для дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей області.

Метою даного конкурсу є привернення уваги громадськості до проблем та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Обов’язкова умова конкурсу - роботи мають відображати в динаміці життєві ситуації, в яких центральною фігурою є дитина (діти) в життєдіяльності та взаєминах у сімейному оточені. Зображене має стверджувати цінність виховання дитини в родинному колі, любов до батька, матері, до своєї Батьківщини, пропагувати сімейні форми виховання, відображати традиції сім’ї. Фотоконкурс буде проведено у номінаціях:

“Моя сім’я - найкраща в світі”

“ Ми - діти України”

“Така різна посмішка”

“Пори року”

“Рідний край, традиції сім’ї ”

“ Розваги та відпочинок”.

Конкурс проводитиметься з 2 по 15 травня 2022 року. „

У фотоконкурсі беруть участь дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї. На конкурс приймаються лише фото, що відповідають номінаціям. На конкурс не приймаються фотографії низької якості та фотографії, що вже брали участь у 2021 році.

Учасники фотоконкурсу надсилають до 3-х фотографій, фото повинні відповідати номінаціям, фотографії приймаються до 15 травня 2022 року на Е- mail [email protected] з поміткою “На конкурс”. Обов'язково потрібно вказати назву дитячого будинку сімейного типу або прийомної сім‘ї та адресу проживання.

Переможці конкурсу будуть визначені 1 червня 2022 року на офіційній сторінці служби у справах дітей Закарпатської ОДА у Фейсбуці та відзначені нагородами. Фото переможців будуть опубліковані в календарі 2023 року.
Категорія : Анонси


Залишити Коментар