Микола Староста закликає визнати вітряні електростанції на Закарпатті елементом критичної інфраструктури

травня 12 / 2024

Звернення до громадськості

Зважаючи на критичну ситуацію з дефіцитом електроенергії в Україні, спричинену обстрілами росіянами об’єктів електрогенерування, будівництво вітряних електростанцій на Закарпатті стає життєво необхідним.

Війна, яку розв’язала Росія проти України, завдала значних збитків нашій енергетичній системі. Обстріли електростанцій та ліній електропередач призвели до дефіциту електроенергії, який негативно впливає на життя людей та роботу підприємств.

В цих умовах альтернативні джерела енергії, такі як вітрова енергетика, стають ключовим фактором забезпечення енергетичної безпеки України.

Закарпатська область має значний вітровий потенціал, який може бути використаний для будівництва вітряних електростанцій. Це дозволить не лише частково замістити дефіцит електроенергії, але й стимулювати розвиток економіки регіону та створити нові робочі місця.

З огляду на це, я закликаю визнати будівництво вітряних електростанцій на Закарпатті елементом критичної інфраструктури.

Це дасть можливість прискорити процес їхнього будівництва та отримати доступ до такого необхідного зараз джерела енергії.

Разом ми можемо зробити нашу країну енергетично незалежною та стійкою до викликів сьогодення!

Микола Староста журналіст.
Категорія : Важливе


Залишити Коментар