Трагедія в Берегівському термальному басейні підриває довіру туристів до їх безпеки

вересня 18 / 2023

Вчора, в термальному басейні спортивної бази «Закарпаття» в місті Берегові, сталася трагедія за попередньою інформацією там помер 40-ти річний житель Києва.

«Сьогодні вранці у басейні спорткомплексу трапився трагічний випадок---втопився молодий чоловік 40 років. Чому це сталося???нехтування технікою безпеки як відпочиваючих так і керівництвом спорткомплексу» - йдеться в дописах відвідувачів у соціальних мережах.
Також згідно повідомлень свідків події - «Медсестра і рятувальник не могли, а може і не мали чим надати першу допомогу. Крім масажу серця нічого не робили." "Була свідком цієї трагічної події. Це сталось через 20-25 хв після відкриття комплексу. Дії рятувальників та медперсоналу не можна назвати професійними." – повідомляє інша учасниця події.

«Рано чи пізно це повинно було трапитись. Керівництву нас… на безпеку і здоров’я відвідувачів, їх більше цікавлять щоденні суми грошей, які вони кладуть у кишеню. Цікаво, кого зроблять винуватого?» - йдеться в коментарях.

«Може ця ситуація нарешті приверне увагу відповідних служб до тієї антисанітарії та свавілля, що панує в цьому басейні. Тому що нинішнє керівництво не гидує ніякими методами, отримуючи надприбутки і абсолютно не піклується про безпеку відпочиваючих. Вважаю, що басейн варто передати громаді міста, яка зможе навести там порядок.» - додають інші.

«Шалені гроші закривають очі на техніку безпеки. Особисто керівник спорткомплексу Винний у цьому випадку..а не якийсь двірник!!!» - пише Олекса Калакуцький.

Наразі поліція розслідує факт та обставини смерті відвідувача наразі офіційної інформації немає.

Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар