Виноградівський депутат-слуга збирає людей на мітинг проти реформ Зеленського

січня 23 / 2022

25 січня ініціативна група “Save ФОП” організовує всенародний страйк під стінами Верховної Ради України.

Раніше у парламенті не вдалося відтермінувати застосування РРО для фізичних осіб-підприємців, дохід яких впродовж року не перевищує 220 розмірів мінімальної заробітної плати.

Тож відповідні зміни вступили в дію з 1 січня 2022 року.

Позаяк чергове засідання ВРУ заплановане на 25 січня, ініціативна група “Save ФОП” збирає підприємців для мітингу проти економічних реформ, розроблених командою Володимира Зеленського.

Людей збирають з усієї України, не виняток і Закарпатська область. Цікаво, що одним з організаторів збору людей та поїздки на мітинг є депутат Виноградівської міської ради Артур Івашко, який розмістив відповідну публікацію на своїй сторінці у соцмережі FB.



Але найголовніше, що цей чоловік обраний до лав депутатського корпусу саме від партії “Слуга народу”, яка й ініціювала відповідні зміни до законодавства, що є частиною економічних реформ Президента України Володимира Зеленського.



Цікаво, як Артуру Івашку вдається балансувати між позицією партії влади, яка подарувала йому мандат, та власними переконаннями щодо недоцільності рішень уряду та монобільшості слуг народу в Києві.

Назву столиці місцевий депутат написати без помилок не зміг. Вочевидь, Івашко наслідує приклад Миколи Тищенка, який “об’єднав” Україну від столиці до Закарпаття, відтесавши пів країни у своєму привітанні з Днем Соборності.



Повідомляє - Закарпатський інсайдер.

Категорія : Важливе


Залишити Коментар