В Закарпатті угорські паспорти стали політичною зброєю за обласну раду

січня 27 / 2022

Не встиг загаснути «скандал» з оприлюдненням угорського паспорту депутата обласної ради «За майбутнє» Василя Іванча, як пробалогівський сайт «Мукачево нет», публікує новий компромат з посиланням на мало відомий сайт про наявність паспорту в іншого депутата вже від «Батьківщини» Юрія Горвата. Більш як ймовірно не за горами буде публікація угорського паспорту ще однієї депутатки, а саме Єдіти Петеї.

Всіх цих людей об’єднує одне, вони є кандидатами на посаду заступників голови Закарпатської ОДА Віктора Микити.

Мають або ні ці політики угорські паспорти сказати важко, ніхто з них хизуватися ними не буде, а Угорщина, офіційної відповіді на це питання не дасть.

Факт той, що інформаційний викид іде з пробалогівського сайту, який зайнявся «чорним піаром», яким раніше редакція видання майже не грішила. Схоже, що в команді Балог, щось дуже «пригоріло», якщо вони вирішили «спалити» видання записавши його в статус «жовтої преси».

Вся справа в обласній раді де Слуги народу готують нову більшість, без «Команди Андрія Балоги», ОПЗЖ та ЄС.

Відповідно, як в Мукачівській районній раді, так в обласній Балоги втратять контроль та статус впливової політичної сили, що зараз їм зовсім не на руку.

Балоги вчергове «перекрашуються» під «Команду Разумкова», щоб взяти участь в нових виборах до ВР України та отримати статус нардепа. Подейкують, що Віктор Балога у списку партії має зайняти, як мінімум п’яту сходинку.

Що ж чекаємо нових компроматів, але що з того вийде сказати важко Слуги народу можуть проігнорувати їх та призначити нових заступників.

Водночас переформатування обласної ради, як мінімум до квітня місяця мало ймовірно.



Микола Староста.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Важливе


Залишити Коментар