Щоб підняти свій опущений до плінтуса рейтинг Михайло Лаба вводить закарпатців в оману (відео)

листопада 17 / 2021

«Гарні новини для громад Закарпатської області продовжуються! На чолі із головою Закарпатської організації партії «Слуга Народу» Миколою Тищенком наші народні депутати України Михайло Лаба Ігор Кривошеєв, Анатолій Костюх, Андрій Жупанин напрацювали ряд звернень для підтримки соціально-економічного розвитку закарпатських громад.

Сьогодні – про Виноградівську громаду. Від місцевих жителів та депутатів зокрема був запит щодо строків виконання робіт з реконструкції центральної частини міста та можливості підтримки вирішення даного питання.

Враховуючи це, субвенції спрямовуються: 07530000000 Бюджет Виноградівської міської територіальної громади 3049,767 тис.грн. Реконструкція елементів благоустрою території прилеглої до будівлі поліклініки з влаштуванням місць для паркування автотранспорту по вул. Миру в м. Виноградів Закарпатської області» – йдеться в дописі на сторінці у Фейсбук Михайла Лаби.

Щоб підняти свій опущений до плінтуса рейтинг Михайло Лаба, вводить закарпатців в оману по перше реконструкція прилеглої території до поліклініки вже проводиться! Ще більш цікаво, що ця територія знаходиться на вулиці Ардовецькій, а не вулиці Миру, як йдеться в дописі!

Можливо пан нардеп, щось переплутав з містом і гроші виділені десь на його виборчий округ № 70 з центром у місті Свалява?






Повідомляє - https://transcarpathia.news

Ще цікаво, що Михайло Лаба, схожі заслуги "повісив" собі по Ужгородському району де лобіював виділення грошей нардеп від "Рідного Закарпаття" Роберт Горват, а щоб виборці не знали правди він заблокував коментарі на своїй сторінці.





Категорія : Важливе


Залишити Коментар