Балоги, ексрегіонали, проросійські сили та угорці за допомогою Слуг народу хочуть контролювати Закарпаття

липня 31 / 2021

Досить цікавою складається політична ситуація на Закарпатті за допомогою Слуг народу Миколи Тищенка та Михайла Лаби, сімейство Балог, ексрегіонали, проросійські сили та угорці хочуть контролювати Закарпаття.
Доказом такого наміру є вчорашнє рішення Берегівської районної ради, яким вона висунула недовіру представнику партії «Рідне Закарпаття» - Ігорю Вантюху.

Наразі Слуги народу вважають, що вони стали «ґаздами» Закарпаття та зараз будуть робити, що хочуть, але насправді виходить, що їх просто тимчасово використовують, для того, щоб принизити роль свої конкурентів від «Рідного Закарпаття».

Політичний бомонд Закарпаття, це брати, свати, кумове та цімбори, якщо у них буде спільний інтерес вони між собою домовляться і тоді Київ втратить повний контроль над місцевою владою, а «десантники» від Слуг народу, як говорять на Закарпатті - «нап’ються студеної води».

Нагадаємо, що ці політичні сили, яких зараз так «обожнюють» Слуги народу, були категорично проти призначення уродженця Росії Олексія
Петрова, головою обласної ради вважаючи його «чужим» на Закарпатті. Схоже, що у Слуг народу досить «куряча пам’ять», що приведе їх до повного фіаско та втрати контролю над місцевою владою.

Категорія : Важливе


Залишити Коментар