Свої проти «чужого» у закарпатській облраді ймовірна нова чергова зміна влади

серпня 07 / 2021

Ще не встигли висохнути чорнила під підписаною коаліційною угодою в Закарпатській облраді між фракціями : Слуга народу, команда Андрія Балоги, КМКС, ОПЗЖ та «За майбутнє», а вже йдуть розмови про нову більшість.

Чому коаліція у найближчий час розвалиться тому є декілька причин:

Скоріше за все Слуги народу не зможуть виконати в термін пів року умови угорської партії КМКС закрити всі кримінальні справи проти угорської діаспори та їх лідера Василя Брензовича. Відповідно вихід КМКС з коаліції залишить в її рядах тільки 30 депутатів, що паралізує діяльність облради.

Другою причиною розвалу може стати досить активна діяльність Миколи Тищенка, який практично хоче перетягнути всю повноту влади в краї на себе та своїх людей. Відповідно це дратує екс-«газду» Закарпаття, Віктора Балогу. Подейкують, що Віктор Балога, зрозумів, що «свада» в родині приводить до втрати їх впливу в області та пришестя «чужаків», що не виключає його миру з Василем Петьовкою та відповідно домовленості з «Рідним Закарпаттям».

Дехто не уявляє такий розвиток подій, але якщо пригадати, його багаторічну «війну» з лідером ОПЗЖ Іваном Чубіркою та теперішню співпрацю то як кажуть в українській політиці – нема друзів та ворогів є інтереси, або їх відсутність.

Ще цікаво ходять чутки, що Віктор Балога знову незадоволений Іваном Чубірко, який збільшив свій вплив в Мукачеві до такого стану, що Балоги бачать в ньому певну загрозу, для свого політичного майбутнього.

Третьою причиною може стати Олексій Петров, якого нинішня коаліція вважає «чужим», цікаво, що вона ніби не хоче його знімати мотивуючи це: «Ми його не ставили і знімати не будемо». Водночас Олексій Петров досить «важкий», для забаганок депутатів, що приведе також до конфлікту, як попередніми депутатами більшості.

Що ж живемо побачимо ….. шахова партія тільки почалася, який вигляд буде мати майбутня більшість сказати важко, але Слуг народу там не буде.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Важливе


Залишити Коментар