Угорці не повірили словам Тищенко та не висунули свого кандидата на посаду заступника Закарпатської облради

липня 30 / 2021

Вчора в Закарпатські обласній раді, продовжився «переворот», там знімали з посад тих хто привів до головування радою Олексія Петрова. Депутати, які називали Петрова «чужим», які категорично були проти його призначення зараз у нього в «фаворитах». Олексій Петров та Микола Тищенко не знають, що таке закарпатський політичний менталітет….як тільки то вони знову будуть за «перевалом».

«Депутати Закарпатської облради звільнили з посад першого заступника та заступника голови облради, представників відповідно "Батьківщини" та "Європейської Солідарності". Вибрали поки тільки одного заступника - представника партії "За майбутнє". Втомлений, але дуже задоволений черговою перемогою та готовий працювати далі!» - пише у своє Телеграмі Микола Тищенко.

Виходить зняти з посади одного та поставити іншого то в Україні вже велика перемога, а перемога над ким? Питання риторичне….фактично Тищенко з Петровим знову привели до влади екс-регіоналів та опозиційного проросійського ОПЗЖ.

В той самий час угорці не повірили словам Миколі Тищенко та не висунули свого кандидата на посаду заступника голови облради. Як відомо, угорська партія КМКС, яка зараз формально знаходиться в більшості облради висунула ультиматум владі. За пів року закрити всі кримінальні справи проти угорської національної меншини та голови партії Василя Брензовича… час пішов.
За неофіційною інформацією Микола Тищенко, немає таких повноважень та впливу на правоохоронців, щоб ті прийняли таке рішення.

Хочеться також звернути увагу на процес голосування, тут без коментарів.

Категорія : Важливе


Залишити Коментар