Олексій Петров спровокував розкол більшості в Закарпатській обласній раді та наблизив себе до відставки?

березня 20 / 2021

«Сьогодні відбулось перше засідання наглядової ради «Комунальної установи управлінням майном обласної ради» із 9 членів ради були присутні 8.
Всі члени ради проголосували одноголосно, щоб я був головуючим на засіданні.
Щоб потім не було ніяких пустих розмов ,пліток і тд. скажу як є, на голову наглядової ради установи в думках деяких членів наглядової ради було десь чотири кандидати.
Але коли я запропонував членам ради висунути кандидатів на голову, то був висунутий один депутат обласної ради Чубірко Володимир, троє попросили перерву на 10 хв для консультацій.
На жаль безвідподальна поведінка цих трьох депутатів які знаходились в сусідній кімнаті не змогли і думаю не хотіли приймати участь в голосуванні, їх консультації затянулись на цілу годину, хоча два рази я заходив і просив їх поважати інших п‘ять депутатів, які на них чекали, ці три депутати із фракцій,які входять у більшість обласної ради.
Всьому терпінню приходить кінець, мною було запропоновано проголосувати на голову наглядової ради установи кандидатуру Чубірко Володимира за якого віддали свої голоса 5 із 9 членів наглядової ради.Ще раз звертаюсь до депутатів обласної ради : майте повагу до своїх колег!! Маю честь!!
» - повідомив в соціальній мережі Фейсбук, депутат облради від ОПЗЖ Віктор Русин.

За словами учасників засідання «витягнув» з процесу голосування трьох депутатів більшості Олексій Петров, фактично голову Наглядової ради Володимира Чубірко, який входить до фракції більшості «Рідне Закарпаття», обрала опозиція.
Ще цікаво, подейкують що ніби Олексій Петров, провів консультації із партією угорців «КМКС», домовившись що ті підтримуватимуть його ініціативи в обласній раді. Натомість, Петров посприяє закриттю кримінальних справ, які порушені проти голови партії угорців Василя Брензовича. Начебто «зелене світло» щодо домовленостей із КМКС Петров отримав в Офісі Президента України Володимира Зеленського.

У той же час, зняття з посади начальника ДСНС - Мирослава Щербея, який будучи в опозиційній партії, голосував за рішення більшості, говорить про те, що Олексій Петров не має реального впливу в Києві, а обіцянка КМКС, може бути фікцією або спланованою акцією, щоб витягнути Брензовича в Україну.

За нашою інформацією в обласній раді очікуються цікаві скандальні події, які пов’язані з приватизацією майна.
Щож, чим далі-тим цікавіше …
Категорія : Важливе


Залишити Коментар