В Закарпатті Слуги народу та КМКС проігнорували перші сесії двох ОТГ

листопада 28 / 2020

Сьогодні, відбулися перші засідання новобраних депутатів в Королівській та Вілоцькій ОТГ. В Королівській ОТГ на засідання прийшло 19 із 26 депутатів,що дало можливість провести сесію та розпочати роботу. Не з’явилися на перше засідання, ігноруючи його, 4 депутати від Слуги народу ,3 депутати від угорської партії КМКС. Нагадаємо, що головою ОТГ є Антон Чейпеш, представник партії «Рідне Закарпаття».

Схожа ситуація відбулася також на першій сесії Вилоцької ОТГ де на засідання прийшов 1 депутат з 12 – ти від КМКС, а з Слуги народу,яких є обрано 4 депутати не прийшов ніхто. Нагадаємо, що головою Вилоцької ОТГ обрано самовисуванця Степана Ковача.
За неофіційною інформацією в КМКС стверджують, що до першого засідання Закарпатської облради та формування там більшості, вони участі в сесіях ОТГ участь брати не будуть. Ймовірно,щоб ніхто з депутатів не пішов на сесію Вілоцької ОТГ, КМКС в селі Перехрестя, організували на той же час збори.

Чому представники провладної партії Слуг народу не прийшли на сесії достовірно невідомо, постає запитання, а для чого тоді вони йшли в депутати? Щоб саботувати роботу ОТГ?



Підготував - Юрій Рацин.
Категорія : Важливе


Залишити Коментар