Батько застрелив ведмедя, який напав на його 11-річного сина під час полювання

жовтня 22 / 2024

У суботу, 19 жовтня 2024 року, під час полювання на лося поблизу міста Едсбюн у Швеції стався небезпечний інцидент: ведмідь атакував 11-річного хлопчика, але його батько встиг застрелити тварину, про це повідомляє шведське видання SVT.

Магнус Льоф та його син Теодор брали участь у полюванні разом з іншими мисливцями. Коли мисливський пес почав гавкати, вказуючи на можливу присутність лося, батько з сином підійшли ближче до місця, яке виявилося ведмежою барлогою.


“Коли ми наблизилися, то побачили маленький ніс. Раптом ведмідь вискочив з нори і швидко кинувся прямо на мого сина”, – розповів Магнус Льоф.

Не вагаючись, батько підняв рушницю і вистрілив у ведмедя. За словами Магнуса, йому вдалося одразу зробити смертельний постріл, і ведмідь загинув на місці.



Після інциденту Магнус та Теодор залишилися чекати на поліцію в лісі. “Фізично ми обидва в порядку”, – зазначив батько. Він також додав, що його син більше хвилювався за собаку, ніж за себе.

Наступного дня після драматичних подій Магнус усвідомив, що їм з сином та собакою пощастило уникнути агресивного нападу ведмедя. “Це величезне полегшення, що і мій син, і мій пес у безпеці”, – сказав він.

Поліція повідомила на своєму веб-сайті, що вони виїхали на місце події і попередньо розпочали розслідування за фактом серйозного порушення правил полювання, щоб з’ясувати всі обставини інциденту
Категорія : Світ


Залишити Коментар