У Польщі двоє підлітків з України загинули жахливою смертю

лютого 20 / 2024
У Польщі двоє підлітків з України загинули жахливою смертю

У Польщі розслідують смерть двох підлітків з України. Вони пішли на місцеве озеро і провалилися під лід. Дітей змогли реанімувати і навіть доставили до лікарні. Але життя хлопців це не врятувало.

Окружна прокуратура в Сувалках (Підляське воєводство) розпочала розслідування щодо загибелі двох хлопчиків, які провалилися під лід на озері Вігри.

Трагедія у Польщі: померли двоє підлітків з України
За інформацією поліції, у суботу вдень у Старому Фольварку на озері Вігри, приблизно за двісті метрів від берега, під хлопцями прорвався лід. Обидва підлітки – громадяни України, 12 та 16 років, пише польський портал portalsamorzadowy.pl.

У рятувальній операції на озері брали участь близько тридцяти пожежників із Сувалок та Августова, у тому числі водолази-вогнеборці, використовували човни та льодові сани, а також був направлений гелікоптер.


Як повідомляють польські ЗМІ, молодшого хлопчика виловили з води та доставили на берег, де почали реанімаційні заходи. Його вдалося реанімувати, і він був доставлений у лікарню.

Старшого хлопчика водолази знайшли вже під поверхнею води. Після транспортування на берег він не подавав ознак життя. За інформацією пожежників, після проведення реанімаційних заходів його вдалося повернути до життя, підлітка також доставили до лікарні.

У лікарні медики боролися за їхні життя, але врятувати не змогли. Обидва підлітки померли: один у суботу ввечері, інший у неділю після півночі.

Прокуратура порушила розслідування у цій справі щодо піддавання опікунами неповнолітніх ризику смерті та ненавмисного заподіяння смерті.
Категорія : Світ


Залишити Коментар