У Чехії чоловік засунув петарду в піхву жінки та підірвав її

жовтня 02 / 2023

Неймовірно жорстокий злочин трапився днями у гуртожитку в Пльзені.

Як повідомляють регіональний портал Krimi-Plzen з посиланням на поліцію Пльзеньського краю, інцидент трапився в гуртожитку в селі Кожлани. За даними слідства, 35-річний чоловік побив жінку, а потім вставив їй у піхву петарду, яку підірвав. Тоді чоловік відвіз жінку з неймовірним болем до лікарні, де він стверджував, що це побутова травма. Проте лікарі викликали поліцію, яка одразу затримала зловмисника.

«До нас поступила пацієнтка з серйозною травмою в області статевих органів, у неї була сильна кровотеча», – розповів сайту novinky.cz лікар, знайомий із ситуацією. Він додав, що жінку негайно прооперували.

Поки що поліція не захотіла повідомляти подробиць про випадок, який стався в ніч із суботи на неділю. "Ми можемо підтвердити, що стався напад на молоду жінку, яку госпіталізували через отримані травми. Чоловіка затримали. Наразі ведеться кримінальне провадження", - сказала речниця поліції Мікаела Райндлова.

У гуртожитку в Кожлянах живуть іноземці



Навіть чоловіки з гуртожитку не хотіли говорити про цю справу. Сказали лише, що конфліктували між собою молодий українець і нібито його напарниця.

Сусіди нічого підозрілого не помітили. «Поки тут проблем не було. Ми навіть нічого не знаємо про цей інцидент», – зазначила жінка, яка мешкає поруч.

За її словами, чоловіки йдуть на роботу рано вранці і повертаються лише ввечері, в будівлі переважно залишаються жінки та діти. В поліції обіцяли подробиці справи оприлюднити трохи пізніше.
Категорія : Світ


Залишити Коментар