Затемнення 2023: коли і де його буде видно

жовтня 01 / 2023
Затемнення 2023: коли і де його буде видно

До кінця року станемо свідками двох затемнень. Кільцеподібне сонячне відбудеться 14 жовтня. Часткове місячне затемнення спостерігатимемо 28 жовтня. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Сонячне затемнення зможуть спостерігати жителі США, Колумбії та Бразилії, – говорить астрологиня. – Його негативний вплив відчують Козероги і Раки.

З’являться проблеми зі сном. Почуватиметеся виснаженими. Не варто брати на себе понаднормову роботу і йти на рекорд. Уникайте спортивних змагань, співбесід та конкурсів”.


Період між сонячним і місячним затемненнями триватиме два тижні. Цей час астрологи називають коридором затемнень.

“Місячне затемнення вдарить по Стрільцях, Близнюках, Скорпіонах і Левах. Цим знакам краще взяти паузу у переговорах. Вам навряд чи вдасться когось переконати. Придбання нерухомості, підписання угод та важливі зустрічі відкладіть на початок листопада. Не бажано змінювати місця проживання. Похід до перукарні або косметолога не буде вдалим. Зростає ризик зіпсувати свою зовнішність”, – каже астрологиня.

Відчутні зміни спостерігатимемо на полі бою. Українці матимуть перевагу і проведуть кілька успішних контрнаступальних дій. Станемо свідками доленосних рішень та історичних подій. Цей період ще більше ослабить Росію. На її території розгориться кілька вагомих внутрішніх конліктів.
Категорія : Світ


Залишити Коментар