В Польщі охоче беруть на роботу українських водіїв

серпня 11 / 2022

Польські транспортні компанії стикнулися з дефіцитом водіїв. Серед причин браку персоналу – мало кваліфікованих претендентів з відповідним досвідом.


Так, зараз в Польщі не вистачає приблизно 100 тисяч професійних водіїв. Як наслідок, транспортні компанії адаптовують свої пропозиції роботи до потреб іноземних працівників. Зокрема, роботодавці охоче працевлаштують українців.
Персонал шукають як для транспортних перевезень, так і пасажирських. Тож компанії потребують далекобійників, водіїв вантажівок та автобусів.

Інтерес до водіїв з-за кордону є наслідком недостатньої кількості працівників на польському ринку. А дефіцит, своєю чергою, спричинений в основному високими витратами та складним процесом отримання прав. Крім цього, поляки неохоче зголошуються на вакансії такого роду через роботу в умовах стресу, дефіцит часу та позмінний графік.

Разом з тим, у транспортній галузі в Польщі уже залучено чимало українців. А через російсько-українську війну в країні значно зросла кількість громадян України, які розраховують на працевлаштування. Тож це чудова нагода влаштуватися на роботу в сфері перевезень.


Джерело
Категорія : Світ


Залишити Коментар